Reklam

Waffle Makinesi Fiyatları ve Modelleri

14 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Schafer Waffle Express 2SE816-25017-BRZ01 Bronz Waffle Makinesi

    Schafer Waffle Express 2SE816-25017-BRZ01 Bronz Waffle Makinesi

    %23
    1.948,70 TL
    1.499 TL
  • Çok Satanlar
    Korkmaz A319-05 Mi̇a Si̇yah Waffle Maki̇nesi̇

    Korkmaz A319-05 Mi̇a Si̇yah Waffle Maki̇nesi̇

    1.999 TL
  • Cuisinart 3’ü 1 Arada Grill Omlet ve Waffle Makinesi

    Cuisinart 3’ü 1 Arada Grill Omlet ve Waffle Makinesi

    7.998 TL
  • Çok Satanlar
    Korkmaz A319-04 Mi̇a Kırmızı Waffle Maki̇nesi̇

    Korkmaz A319-04 Mi̇a Kırmızı Waffle Maki̇nesi̇

    1.499 TL
  • Korkmaz A319-03 Mi̇a Rose Gold Waffle Maki̇nesi̇

    Korkmaz A319-03 Mi̇a Rose Gold Waffle Maki̇nesi̇

    2.199 TL
  • Aksu Vintage T62W Double Pembe Waffle Makinesi

    Aksu Vintage T62W Double Pembe Waffle Makinesi

    1.199 TL
  • Karaca Funday 1000W Antrasit Waffle Makinesi

    Karaca Funday 1000W Antrasit Waffle Makinesi

    3.499 TL
    3.399 TL
  • Çok Satanlar
    Goldmaster Goldy Rose Gold 1000 W Taşmayı Önleyen Derin Plakalı Waffle Makinesi

    Goldmaster Goldy Rose Gold 1000 W Taşmayı Önleyen Derin Plakalı Waffle Makinesi

    1.699 TL
  • Arçelik WFM 3002 S Siyah Waffle Makinesi

    Arçelik WFM 3002 S Siyah Waffle Makinesi

    2.699 TL
  • Fritel WA 2224 800 W Dik Dolum Gümüş Waffle Makinesi

    Fritel WA 2224 800 W Dik Dolum Gümüş Waffle Makinesi

    8.730 TL
  • WMF 3200000067 Lono Inox Waffle Makinesi

    WMF 3200000067 Lono Inox Waffle Makinesi

    6.999 TL
  • Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Candy)

    Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Candy)

    5.599 TL
  • Arzum AR2033 Dreamline Waffy Max Waffle Makinesi
    5.0 (5 Değerlendirme)

    Arzum AR2033 Dreamline Waffy Max Waffle Makinesi

    5.599 TL
  • Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Misty)
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Misty)

    5.599 TL

Waffle makinesi özellikle son yıllarda her evde bulunan küçük ev aletleri arasında yer alır. Son zamanlarda mutfaklarda sıkça yer alan ve elektrikli ev aletleri kategorisinde değerlendirilen waffle pişirmek amacıyla özel olarak tasarlanmış bir cihazdır. Bu alet, genellikle iki metal plakadan oluşur. Elektrikle ısıtıldığında aralarına dökülen waffle hamurunu pişirdiği için dışı çıtır, içi ise yumuşak ve lezzetli wafflelar elde edilir.

Waffle Makinesi Nedir?

Piyasada farklı özelliklere sahip birçok waffle makinesi modeli bulunmaktadır. Kare waffle makinesinin haricinde dairesel veya kalp şeklinde waffle yapabilen modeller vardır. Ayrıca mini waffle makinesi gibi seçenekler de mevcuttur. Bu çeşitlilik, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve zevklerine göre farklı şekilde, büyüklükte wafflelar hazırlamalarına olanak tanır. Örneğin kare waffle makinesi, klasik Belçika waffle çeşidini yapmak için idealdir. Mini waffle makinesi ise daha küçük, atıştırmalık boyutunda wafflelar için uygundur. Ayrıca pişirme plakalarının yapısıyla kalitesi, makinenin ısı dağılımı ile pişirme performansını doğrudan etkiler. Bu yüzden kaliteli bir waffle makinesi seçmek, mükemmel sonuçlar almanın anahtarıdır.

Waffle Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Waffle makinesi fiyatları gibi özellikleri de markaya, modele ve tasarıma göre değişiklik gösterir. Birçok farklı markada waffle makinesi mevcuttur. Örneğin, Korkmaz waffle makinesi ayarlanabilir ısı kontrolleri, yapışmaz plakalar, kolay temizlenebilir yüzeyler gibi özellikler sunar. Özet şekilde markaların waffle makinesi tasarımları ve özellikleri ise şu şekildir:

  • Korkmaz waffle makinesi modelleri arasında kullanıcının ihtiyacına göre farklı seçenekler de mevcuttur. Kompakt tasarımlı mini waffle makineleri, az yer kaplayarak küçük mutfaklar için idealdir. Bu modelin haricinde büyük aileler veya waffle severler için daha geniş pişirme yüzeylerine sahip modeller de bulunur. Bu makineler, güçlü ısıtma elemanları sayesinde kısa sürede eşit pişirme sağladığı gibi lezzetli sonuçlar elde edilmesine de yardımcı olur. Korkmaz'ın waffle makineleri, kullanım kolaylığı ve verimliliğiyle evde waffle yapımını bir zevke dönüştürür.
  • Arzum waffle makinesi birçok farklı özelliğin yanı sıra kullanışlı ve portatif tasarımıyla dikkat çeker. Bu modeller genellikle çok fonksiyonluluklarıyla ön plana çıkar. Sadece waffle yapmak için değil aynı zamanda bazı modellerde tost, sandviç veya grill gibi çeşitli pişirme işlevleri de bulunur. Arzum'un waffle makinelerinde yapışmaz pişirme yüzeyleri, ayarlanabilir termostat kontrolleri ve kolay temizlenebilir özellikler standarttır.
  • Kiwi waffle makinesi çeşitleri, kullanıcı dostu ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken seçenekler sunar. Bu makineler, kompakt tasarımlarının yanında kolay kullanımları ile öne çıkar. Böylece az yer kaplayıp mutfakta pratik bir şekilde saklanabilir. Kiwi'nin waffle makineleri genellikle yapışmaz pişirme plakalarına sahip olduğundan kolay temizlenebilir.
  • Hamurun makinelere yapışmasını önleyerek kullanışlı tasarım sunar. Çeşitli modellerde farklı boyut ve şekillerde waffle yapma kapasitesine sahip olduğu için kullanıcıların ihtiyaçlarına göre seçim yapmalarına olanak tanır. Kiwi waffle makineleri, evde lezzetli wafflelar yapmak isteyenler için uygun fiyatlı ve etkili bir seçenektir.

Bunların haricinde ocak üstü waffle makinesi veya elektrikli modeller gibi çeşitli pişirme seçenekleri mevcuttur. Bu modeller de kullanıcının ihtiyacına göre esneklik sağlar.

Waffle Makinesi Nasıl Kullanılır?

Waffle yapmak için öncelikle birkaç hazırlık yapmanız gerekir. Bunların başında ise makinenizi önceden ısıtmanız yer alır. Pahalı ya da ucuz waffle makinesi olsun satın aldığınız modelden bağımsız olarak ilk yapmanız gereken işlemler bu sıradadır. Daha sonra makineniz ısınırken waffle hamurunuzu hazırlayabilirsiniz. Hamuru dökmeden önce plakaların eşit şekilde ısındığından emin olmanız ise yararınıza olacaktır. Hazırladığınız hamuru plakaların ortasına döküp makineyi kapattıktan bir süre sonra wafflelarınız hazır olur. Pişirme süresi makineye göre değişiklik gösterebilir. Bu sebeple pişirme süresi boyunca makinenin başından ayrılmamanız oldukça önemlidir.

Waffle Makinesi Nasıl Temizlenir?

Waffle makinesini temizlemek tüm elektrikli ev aletleri modellerinde olduğu gibi kullanım ömrünü uzatmanın anahtarıdır. Pişirme işlemi bittikten ve makine soğuduktan sonra yapışmaz plakaları nemli bir bezle silmek genellikle yeterlidir. Tost makinesi waffle yapımında da kullanılabileceği için, bu tip bir waffle ve tost makinesi temizliği de benzer şekilde yapılabilir. Yapışmaz yüzeyleri çizmemek için sert temizlik aletlerinden kaçınmak önemlidir. Ancak bazı waffle makinelerinin plakaları çıkarılıp yıkanabildiği için gönül rahatlığıyla yıkamanız da mümkündür. Bu sebeple eğer daha rahat temizlik yapmak veya bulaşık makinesinde plakaları yıkamak istiyorsanız siz de bu özelliğe sahip waffle tost makinesi modelleri arasından bir tercih yapabilirsiniz. Bunların haricinde tüm makineleri kullandıktan sonra nemli bir bez ile silip kuru bir bez ile ıslaklığını almanız da yeterli olur.

Waffle Hamurunun Yapışmaması için Ne Yapılmalı?

Waffle yaparken birçok kullanıcının şikayet ettiği durumlar arasında hamurun yüzeye yapışması sorunu vardır. Bu sorunu çözmek ya da hiç yaşamamak için birkaç küçük ipucu mevcuttur. Hamurun yapışmaması için plakaları önceden iyi bir şekilde ısıtmak ve gerekirse hafifçe yağlamak önemlidir. Böylece hamur pişerken plakalara yapışmayacağı gibi hızlı bir şekilde istediğiniz kıvamda pişmesine de yardımcı olur. Ocakta waffle makinesi kullanıyorsanız eşit ısı dağılımı için düşük ateşte ısınmasına izin verebilirsiniz. Böylece ısısını ayarlayamadığınız bu ürünleri kontrollü bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca mini waffle makinesi gibi küçük modellerde bile yapışmaz plakaların temiz ve düzgün bir şekilde yağlanması, waffleların kolayca çıkarılmasını sağlar. Bu basit adımlar, waffle pişirirken karşılaşabileceğiniz sorunları minimize eder.

Siz de Teknosa sayesinde evinizin ya da profesyonel olarak işletmesini yaptığınız kafenin ihtiyaç duyduğu waffle makinesine kolayca ulaşabilirsiniz. Bütçenize ve isteklerinize hitap eden modelleri inceleyebilir, dilediğiniz tasarımı kolayca satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.